Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12772

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Jablka
250 ml Mléko polotučné
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 ks Paprikové lusky čerstvé
2 polévková lžíce Strouhanka
100 g Sýr Moravský bochník 45%
100 g Sýr Palivec
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 662 kcal
Kilojoule 2 769kJ
4% Sacharidy 14 g
82% Tuky 61 g
14% Sodík 272 mg
26% Bílkoviny 15 g

Hodonínské špízy postup přípravy receptu:

1

Sýry, slaninu, očištěnou papriku a jablko nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Střídavě je napichujeme na špejle, osolíme a okořeníme.

2

Z mouky, vejce, mléka a soli připravíme řidší těstíčko. Špízy do něj namočíme, obalíme ve strouhance a smažíme v horkém oleji.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept