Recept

Zámecké toasty s vepřovými játry

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12776

Ingredience

10 ks Cibule sterilovaná
1 kávová lžička Hořčice
200 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 ks Veka
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 396kJ
12% Sacharidy 44 g
11% Tuky 8 g
130% Sodík 3 g
41% Bílkoviny 23 g

Zámecké toasty s vepřovými játry postup přípravy receptu:

1

Plátky veky opečeme nasucho na plechu v troubě, poté je mírně potřeme máslem.

2

Na zbylém másle orestujeme omytá, na nudličky pokrájená játra spolu s plátky žampionů. Směs ochutíme hořčicí, pepřem a solí, navršíme ji na plátky veky, poklademe nakrájenými cibulkami a posypeme nastrouhaným sýrem.

3

Toasty zapečeme v horké troubě, ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept