Recept

Studená kaše z celeru a brambor

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12783

Ingredience

300 g Brambory
600 g Celer bulvový
1 ks Citrony
150 g Majonéza
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 505kJ
5% Sacharidy 18 g
42% Tuky 31 g
19% Sodík 389 mg
10% Bílkoviny 6 g

Studená kaše z celeru a brambor postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na tvrdo.

2

Oloupaný celer opláchneme, nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařené scedíme.

3

Brambory omyjeme, oloupeme a pokrájíme na větší kostky. Uvaříme v jiném kastrolu v osolené vodě, uvařené scedíme.

4

Brambory, celer a vejce prolisujeme, necháme vychladnout.

5

Poté kaši upravíme na listy salátu, přelijeme majonézou a ozdobíme dílky citónu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept