Salát ze zbytku dušené řepy s jablkem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát ze zbytku dušené řepy s jablkem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | novakovaj |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 12802 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
110 g | Červená řepa |
1 ks | Jablka |
100 g | Majonéza |
1 ks | Mrkev kořen |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 889kJ
7% Sacharidy 25 g
282% Tuky 212 g
20% Sodík 403 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 19g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 292,8mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,3mg |
Vitamín E | 6,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Červená řepa, Jablka, Majonéza, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mrkev kořen mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát ze zbytku dušené řepy s jablkem postup přípravy receptu:
1 | Mrkev i jablko oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přimícháme k dušené řepě, posolíme a řádně promícháme s majonézou. |