Jednoduchý recept

Čínské zelí dušené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12803
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 399kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 5 g
13% Sodík 264 mg
6% Bílkoviny 4 g

Čínské zelí dušené postup přípravy receptu:

1

Čínské zelí rozebereme na listy, omyjeme, necháme okapat. Listy naskládáme na sebe tak, aby silnější konce byly všechny na jedné straně. Nakrájíme na proužky.

2

Do kastrolu na rozehřáté máslo vložíme nejprve proužky silnější, osolíme, chvíli podusíme a poté přidáme jemnější části listů. Dosolíme, dodusíme a posypeme opraženou strouhankou.

Poznámka

Zelí podáváme jako předkrm nebo jako minutku k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept