Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12806

Ingredience

3 ks Cibule
3 ks Jablka
1 kávová lžička Kari koření
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 498kJ
8% Sacharidy 29 g
55% Tuky 41 g
32% Sodík 641 mg
55% Bílkoviny 31 g

Vepřová plec na karí postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme olej, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a za stálého míchání je osmahneme. Dále přidáme na kostičky nakrájenou cibuli smíchanou s kari kořením a také osmahneme. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod pokličkou, až maso změkne. Podle potřeby přiléváme vývar.

2

Před koncem dušení přidáme oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájená na kostičky a rozdusíme je. Nakonec pokrm osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept