Recept

Vepřová kýta na zelenině

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12807

Ingredience

2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
1,2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 217kJ
12% Sacharidy 44 g
265% Tuky 199 g
16% Sodík 328 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřová kýta na zelenině postup přípravy receptu:

1

Omyté maso opepříme, vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka. Vařené maso nakrájíme na nudličky a necháme na teplém místě.

2

Očištěný pórek nakrájíme na kolečka. V jiné nádobě podusíme na másle očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev. Česnek nadrobno nakrájíme.

3

Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, vložíme připravené maso a zprudka je opražíme. Přidáme česnek, pórek a po chvíli mrkev. Směs zalijeme částí masového vývaru, přilijeme sójovou omáčku a zlehka promícháme.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept