Jednoduchý recept

Králík na cibuli

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12809
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
80 g Chléb konzumní
2 ks Cibule
800 g Králičí maso
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
80 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 885kJ
5% Sacharidy 17 g
27% Tuky 21 g
22% Sodík 445 mg
80% Bílkoviny 45 g

Králík na cibuli postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmažíme na slanině. Přidáme očištěné porce králíka, osolíme, přidáme bobkový list, pepř a tymián a maso po všech stranách opečeme. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nastrouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou s pivem a ještě povaříme. Ze šťávy odstraníme bobkový list.

3

Porce králíka rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept