Recept

Uzené maso s česnekovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12812

Ingredience

1 ks Cibule
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Uzené maso vařené
500 ml Vývar z hovězích kostí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 978 kcal
Kilojoule 4 090kJ
2% Sacharidy 7 g
127% Tuky 95 g
22% Sodík 439 mg
22% Bílkoviny 12 g

Uzené maso s česnekovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a polovinu česneku osmahneme na oleji, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku. Přidáme zbylý česnek, pepř, vývar, krátce prohřejeme.

2

Uzené maso nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře, zalijeme připravenou omáčkou.

3

Vhodnou přílohou jsou knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept