Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12823
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Kapr obecný
4 polévková lžíce Kečup
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené
4 dl Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 888kJ
2% Sacharidy 8 g
32% Tuky 24 g
31% Sodík 613 mg
68% Bílkoviny 38 g

Kapr po lipensku postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Zalijeme ji vínem a rybím vývarem. Přidáme kečup, sůl a vše rozšleháme.

2

Do připraveného základu vložíme omyté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Porce kapra na talířích přeléváme šťávou.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept