Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12824
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Anglická slanina
2 ks Cibule
1 ks Citrony
200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
600 g Kapr obecný
100 g Olej stolní
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 528kJ
5% Sacharidy 18 g
57% Tuky 43 g
25% Sodík 503 mg
68% Bílkoviny 38 g

Kapr se šunkou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osolíme a posypeme mletou paprikou. Každou porci uprostřed nařízneme a do řezu vložíme půlkolečko citronu a plátek slaniny. Navrch každé porce připíchneme párátkem plátek šunky.

2

Maso vložíme do olejem vymaštěné zapékací mísy a opečeme po obou stranách na cibuli. Přidáme omytá, na poloviny rozkrojená rajčata, hrášek a nakrájené papriky. Pokrm zapékáme v troubě a během pečení poléváme porce vypečenou šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami. Mletou papriku můžeme nahradit kari kořením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept