Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 12826
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
400 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé
125 ml Voda pitná
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 565kJ
3% Sacharidy 12 g
27% Tuky 21 g
11% Sodík 227 mg
55% Bílkoviny 31 g

Kapr na pórku postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého kapra podélně rozkrojíme a obě poloviny osolíme po obou stranách. Do kůže nařízneme příčné zářezy asi 1 cm od sebe a nasypeme do nich zázvor.

2

Na másle podusíme omytý, nasekaný pórek a cibuli. Když zesklovatí, vložíme hřbetem vzhůru poloviny kapra a dusíme asi 15 minut. Potom podlijeme bílým vínem, trochou vody a pečeme v horké troubě dalších 15 minut.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept