Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12827

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 084kJ
0% Sacharidy 1 g
44% Tuky 33 g
17% Sodík 332 mg
83% Bílkoviny 47 g

Kapr smažený se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Porce osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vejcích rozšlehaných s nastrouhaným sýrem. V rozehřátém oleji je zvolna usmažíme dozlatova.

3

Před podáváním kapra pokapeme rozehřátým máslem.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept