Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12836
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 797kJ
0% Sacharidy 1 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 195 mg
26% Bílkoviny 15 g

Dušený sleď postup přípravy receptu:

1

Do máslem vymazaného pekáčku vložíme vyčištěné a osolené sledě, obalené v mouce smíchané s nasekanou petrželkou. Zalijeme vodou a navrch položíme kousky zbylého másla. Zvolna dusíme několik minut.

2

Dušené sledě přendáme na mísu a nalijeme na ně rozkvedlanou omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept