Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12837

Ingredience

1 ks Citrony
1 kg Jeseter ruský
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 881kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 228 mg
49% Bílkoviny 27 g

Jeseter na rožni postup přípravy receptu:

1

Rybu spaříme vařící vodou a nožem odstraníme šupiny. Maso nakrájíme na stejné kousky, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout.

2

Porce osušíme utěrkou, pomastíme olejem a po obou stranách rychle opečeme na rozpáleném rožni.

3

Podáváme horké s plátky citronu a s rajčaty podušenými na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept