Recept

Tyrolské dušené maso s bramborami

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12843
Kategorie: Brambory

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
200 g Houby čerstvé
400 g Hovězí maso vařené
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 242kJ
5% Sacharidy 18 g
14% Tuky 11 g
11% Sodík 215 mg
51% Bílkoviny 29 g

Tyrolské dušené maso s bramborami postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, nakrájené houby, krátce podusíme, potom přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme a ještě podusíme. Nakonec vložíme na kousky nakrájené maso, osolíme a přilijeme víno.

2

Vše dusíme zvolna pod pokličkou do změknutí brambor.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept