Recept

Vepřové ragú s kedlubnami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12845
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Brambory
3 ks Kedlubna
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Sádlo škvařené
6 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
2 dl Voda pitná
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 766 kcal
Kilojoule 3 203kJ
16% Sacharidy 58 g
61% Tuky 46 g
21% Sodík 430 mg
60% Bílkoviny 34 g

Vepřové ragú s kedlubnami postup přípravy receptu:

1

Omyté, osolené a opepřené maso opečeme na sádle po všech stranách. Podlijeme trochou vody, přidáme několik kapek worcesteru a dusíme.

2

Když je maso téměř měkké, nakrájíme je na kousky, přidáme celé šalotky a nakrájené brambory. Nakonec přidáme oloupané, na kostky nakrájené kedlubny. Dusíme, až všechna zelenina změkne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept