Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12846
Kategorie: Maso

Ingredience

200 ml Jogurt bílý
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže dušená
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso mleté
2 dl Voda pitná
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 119kJ
4% Sacharidy 13 g
22% Tuky 16 g
9% Sodík 182 mg
27% Bílkoviny 15 g

Zelná sarma postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, jedním nasekaným zelným listem, přidáme vejce, sůl a pepř.

2

Nádivku zabalíme do omytých zelných listů. Závitky vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a podusíme. Hotové zalijeme jogurtem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept