Jednoduchý recept

Zapečené jehněčí s vejci

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12847

Ingredience

600 g Jehněčí kýta
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 742 kcal
Kilojoule 3 106kJ
0% Sacharidy 1 g
88% Tuky 66 g
20% Sodík 395 mg
62% Bílkoviny 35 g

Zapečené jehněčí s vejci postup přípravy receptu:

1

Omyté maso naporcujeme a pečeme na sádle. V polovině pečení maso osolíme a opepříme a pečeme dál.

2

Upečené, měkké maso zalijeme ušlehanými, osolenými a opepřenými vejci a ještě chvíli zapékáme. Vejce nemají příliš ztuhnout.

Poznámka

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept