Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12849

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Fazolové lusky zelené
600 g Jehněčí maso
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 195kJ
4% Sacharidy 16 g
47% Tuky 35 g
10% Sodík 206 mg
38% Bílkoviny 21 g

Jehněčí s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme na sádle a opečeme na ní omyté, osolené a opaprikované maso nakrájené na kousky.

2

V jiné nádobě podusíme na sádle očištěné fazolky, které jsme podélně rozkrojili.

3

Když obojí změkne, smícháme maso s fazolkami, vložíme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept