Jednoduchý recept

Jatýrka na tymiánu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1285
Kategorie: Maso

Ingredience

6 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Játra kuřecí
50 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 674kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
18% Sodík 365 mg
45% Bílkoviny 25 g

Jatýrka na tymiánu postup přípravy receptu:

1

V rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená drůbeží jatýrka, slaninu, celé stroužky česneku, tymián a další koření.

2

Při mírné teplotě restujeme asi 45 minut.

3

Poté dle chuti osolíme.

4

Podáváme teplé.

Poznámka

čerstvý tymián můžeme nahradit špetkou sušeného

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept