Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12850

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
292 g Rýže loupaná
400 g Skopová plec
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 699 kcal
Kilojoule 2 924kJ
19% Sacharidy 67 g
49% Tuky 37 g
13% Sodík 252 mg
38% Bílkoviny 21 g

Džuveč z rýže postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme omyté, na kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme a opečeme. Mírně podlijeme a dusíme doměkka.

2

Propláchnutou rýži dáme do osolené vody, přivedeme k varu a vaříme 10 minut. Ocedíme ji a přidáme k masu. Vše promícháme, zalijeme smetanou s rozkvedlanými, osolenými vejci, přidáme papriku a zapečeme v troubě dočervena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept