Jednoduchý recept

Kapusta dušená s pórem a rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12867
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Pórek
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 337kJ
15% Sacharidy 53 g
14% Tuky 11 g
6% Sodík 118 mg
21% Bílkoviny 12 g

Kapusta dušená s pórem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme očištěnou kapustu do poloměkka. Póry řádně očistíme, odkrojíme jen kořínky a volné zelené listy. Pevnou část nakrájíme na slabší proužky, vložíme na rozehřáté máslo a podusíme. Po chvilce přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, osolíme a jakmile se podusí, přidáme nasekanou kapustu a vše společně dodusíme.

2

Podáváme k masu a doplníme opečenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept