Recept

Kapustová sekaná pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12875

Ingredience

500 g Kapusta hlávková
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tuk
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso mleté
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 364kJ
5% Sacharidy 16 g
29% Tuky 22 g
9% Sodík 187 mg
34% Bílkoviny 19 g

Kapustová sekaná pečeně postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme kapustu do poloměkka a necháme okapat.

2

Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme trochou vody, povaříme na hustou omáčku a odstavíme z ohně.

3

K namletému masu přidáme nasekanou kapustu, česnek utřený se solí, bílou omáčku, vejce ušlehaná do pěny a řádně promícháme.

4

Zapékací mísu vymastíme, vysypeme strouhankou, směs do ní vložíme a zapečeme v troubě půl hodiny.

Poznámka

Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept