Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12876

Ingredience

1 ks Bobkový list
3 ks Brambory
400 g Candát obecný
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 805kJ
5% Sacharidy 17 g
9% Tuky 7 g
51% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Rostovská polévka ucha postup přípravy receptu:

1

Do procezeného rybího vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, cibuli a petržel. Vaříme asi 15 minut.

2

Potom přidáme očištěného a vykoštěného candáta nakrájeného na 8 kusů, rajčata, bobkový list, pepř, sůl a vaříme ještě 10 minut.

3

Nakonec do hotové polévky vložíme kousek másla a přisypeme nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept