Jednoduchý recept

Zeleninová polévka po kastiliánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 175 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12878
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

4 ks Brambory
1 ks Cibule
130 g Hrášek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tykev
1 dl Víno bílé
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 376kJ
5% Sacharidy 17 g
30% Tuky 22 g
7% Sodík 149 mg
23% Bílkoviny 13 g

Zeleninová polévka po kastiliánsku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso uvaříme v menším množství osolené vody, aby byl vývar silný.

2

V kastrole na másle podusíme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu, cibuli a brambory. Dusíme do změknutí zeleniny.

3

Nakonec do polévky přilijeme víno a přidáme uvařené, nakrájené maso.

4

Polévka má být velmi hustá. Ochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept