Polévka Puchero - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 120 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Polévka Puchero
Polévka Puchero
Celkový čas: | 120 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 12879 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
2 ks | Brambory |
1 ks | Cibule |
250 g | Hovězí maso přední |
0,3 ks | Kuře |
1 ks | Mrkev kořen |
3 ks | Rajčata |
50 g | Slanina vepřová |
1 kávová lžička | Sůl |
1 ks | Telecí nožičky |
1 ks | Tykev |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 14g |
---|---|
Cholesterol | 220,7mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 37,0mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Cibule, Hovězí maso přední, Kuře, Rajčata, Slanina vepřová, Sůl, Tykev, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mrkev kořen, Telecí nožičky mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Polévka Puchero postup přípravy receptu:
1 | Do hrnce vložíme omyté, na kousky nakrájené maso, slaninu, očištěnou, přeseknutou nožičku, osolíme a vše vaříme do poloměkka. |
2 | Potom přidáme vykostěné, na kousky nakrájené kuře a vaříme ještě 20 minut. |
3 | Rajčata oloupeme, nakrájíme na kousky, brambory, mrkev a tykev oloupeme a nakrájíme na kostky. Vše přidáme k masu a uvaříme doměkka. |