Jednoduchý recept

Ledvinová polévka

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12881
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Hovězí ledviny
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 141 kcal
Kilojoule 588kJ
7% Sacharidy 26 g
233% Tuky 175 g
13% Sodík 262 mg
8% Bílkoviny 4 g

Ledvinová polévka postup přípravy receptu:

1

Omytou ledvinu odblaníme, rozpůlíme, znovu omyjeme a nakrájíme na plátky. Spolu s očištěnou, na nudličky nakrájenou zeleninou ji osmažíme na oleji. Zaprášíme moukou, ještě osmahneme a zalijeme vodou.

2

Když je zelenina téměř měkká, přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Osolíme, opepříme a dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept