Recept

Kroupový vývar s rajčatovou šťávou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12885

Ingredience

0,5 ks Cibule
120 g Ječné kroupy
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 646kJ
8% Sacharidy 30 g
4% Tuky 3 g
11% Sodík 214 mg
8% Bílkoviny 4 g

Kroupový vývar s rajčatovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Kroupy umeleme na strojku na mák, vložíme je do osolené vody, přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu, cibuli a vše vaříme doměkka.

2

Odvar procedíme, přilijeme rajčatovou šťávu, přidáme máslo, petrželku a dále už nevaříme.

3

K polévce podáváme na nudličky nakrájenou žemli, nasucho opraženou a pokapanou máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept