Recept

Studená rajčata plněná cibulí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12887
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

300 g Cibule
1 polévková lžíce Kapary sterilované
3 polévková lžíce Olej olivový
40 g Olivy nakládané
1 ks Petržel - nať
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 103 kcal
Kilojoule 432kJ
3% Sacharidy 11 g
9% Tuky 7 g
21% Sodík 423 mg
3% Bílkoviny 2 g

Studená rajčata plněná cibulí postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky, osolíme a zvolna dusíme na 2 lžících oleje.

2

Po chvíli přilijeme trochu vody, ještě podusíme, odstavíme z ohně a necháme vychladnout.

3

Omytá rajčata rozkrojíme vodorovně na poloviny a vnitřky vydlabeme. Získáme tak 8 mističek, které uvnitř osolíme a naplníme je dušenou cibulí. Povrch zarovnáme a ozdobíme kapary, olivami a snítkou petrželky. Pokapeme zbylým olejem a dobře vychladíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept