Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12890
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 stroužek Česnek
2 ks Cibule
4 polévková lžíce Husí sádlo
500 g Játra husí
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 568kJ
4% Sacharidy 14 g
34% Tuky 25 g
12% Sodík 237 mg
38% Bílkoviny 21 g

Perkelt z husích jater postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle. Přidáme mletou papriku, česnek a očištěná játra nakrájená na kousky. Vše dusíme asi 10 minut.

2

Nakonec přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a osolíme.

3

Játra vyjmeme, omáčku procedíme a játra v ní ještě krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept