Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12897
Kategorie: Zelenina

Ingredience

125 ml Mléko polotučné
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
500 g Rajčata
50 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Šunka dušená
4 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 425kJ
5% Sacharidy 17 g
31% Tuky 23 g
9% Sodík 188 mg
31% Bílkoviny 17 g

Piperada postup přípravy receptu:

1

Střídku žemle zvlhčíme mlékem a vymačkáme.

2

Na pánvi osmažíme šunku a necháme ji na teplém místě. Na téže pánvi rozpustíme na mírném ohni sádlo, přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a očištěné papriky nakrájené na nudličky. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

3

Ušlehaná vejce smícháme s vymačkanou žemlí a přidáme k zelenině. Zamícháme a necháme dopéci. Přendáme na nahřátou mísu, obložíme opečenou šunkou a podáváme ozdobené snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept