Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12898
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Jeseter ruský
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Víno bílé
250 ml Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 201kJ
1% Sacharidy 2 g
30% Tuky 22 g
5% Sodík 106 mg
57% Bílkoviny 32 g

Jeseter na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého jesetera vložíme do ohnivzdorného kastrolu, osolíme, proložíme plátky žampionů a zalijeme vínem a trochou vody. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut.

2

Potom opatrně slijeme šťávu, zahustíme ji moukou smíchanou se lžící másla a povaříme asi 4 minuty. Odstavíme z ohně, přimícháme ještě lžíci másla a omáčku procedíme na rybu.

3

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Poznámka

Můžeme použít i čerstvé hříbky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept