Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12899

Ingredience

1 ks Cibule
120 g Játra tresčí v oleji
1 kávová lžička Kari koření
120 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Martell cognac
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Pstruh
250 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,224 kcal
Kilojoule 5 121kJ
6% Sacharidy 20 g
99% Tuky 74 g
33% Sodík 663 mg
208% Bílkoviny 117 g

Pstruzi v pergamenu postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykostěné pstruhy rozpůlíme a pečeme na másle na pekáčku v troubě. Po upečení odstraníme kůži.

2

Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme krevety, nakrájená tresčí játra a podušené žampiony. Vše smícháme s dušenou rýží, osolíme, okořeníme karí kořením a přidáme nasekanou petrželku.

3

Na pergamenový (nebo pečicí) papír vymazaný máslem vložíme plátky pstruha, pokapeme koňakem a vínem, navršíme rýžovou směs a zabalíme. Na povrchu potřeme balíčky máslem a prohřejeme v troubě.

4

Podáváme na velké míse s dílky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept