Recept

Dušené hovězí po javánsku

  • Indonésie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12907

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
1 špetka Muškátový květ
100 g Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 719kJ
2% Sacharidy 7 g
41% Tuky 31 g
8% Sodík 165 mg
50% Bílkoviny 28 g

Dušené hovězí po javánsku postup přípravy receptu:

1

Omyté, na kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a hrubě nakrájenou cibulí. Dusíme na oleji, až maso pustí šťávu.

2

Potom přilijeme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka.

3

Ke konci dušení přidáme omytá, nakrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme. Hotový pokrm posypeme osmaženou cibulkou.

4

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept