Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12908

Ingredience

130 g Hrášek
1 ks Kedlubna
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
2 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 361 kcal
Kilojoule 1 512kJ
4% Sacharidy 15 g
138% Tuky 104 g
19% Sodík 383 mg
61% Bílkoviny 34 g

Telecí po zahradnicku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme a po všech stranách opečeme na másle. Mírně podlijeme a pečeme téměř doměkka.

2

Potom k masu přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na nudličky, hrášek a vše podusíme.

3

Nakonec přidáme do šťávy máslo s moukou, povaříme a přisypeme nasekanou petrželku.

4

Pečeni nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem a dílky rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept