Růžičková kapusta vařená - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Růžičková kapusta vařená
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | novakovaj |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 12914 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
500 g | Kapusta růžičková |
1 špetka | Sůl |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 63 kcal
Kilojoule 264kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 68 mg
10% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kapusta růžičková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Růžičková kapusta vařená postup přípravy receptu:
1 | V osolené vodě uvaříme kapustu a necháme okapat. |
2 | Podáváme posypanou opraženou strouhankou a polijeme rozehřátým máslem. |