Jednoduchý recept

Růžičková kapusta zapečená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12916
Kategorie: Zelenina

Ingredience

600 g Kapusta růžičková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 l Smetana 33% (šlehačka)
29 g Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 404kJ
5% Sacharidy 17 g
68% Tuky 51 g
5% Sodík 108 mg
17% Bílkoviny 10 g

Růžičková kapusta zapečená postup přípravy receptu:

1

Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Necháme okapat.

2

Do vymaštěné zapékací mísy vložíme rozebranou kapustu, pokropíme máslem, zakapeme smetanou a povrch posypeme nasucho opraženou strouhankou.

3

Nakonec poklademe kousky másla a dáme na 15 minut péci.

4

Podáváme s brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept