Recept

Nákyp z růžičkové kapusty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12917
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Kapusta růžičková
100 g Máslo čerstvé
125 ml Mléko polotučné
200 g Moravské uzené maso
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Strouhanka
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 435kJ
7% Sacharidy 27 g
50% Tuky 37 g
18% Sodík 354 mg
52% Bílkoviny 29 g

Nákyp z růžičkové kapusty postup přípravy receptu:

1

Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a necháme okapat.

2

Žloutky utřeme s máslem, přidáme strouhanku pokropenou mlékem, nasekané maso, kapustu, osolíme, opepříme a na závěr lehce vmícháme sníh z bílků.

3

Zapékací mísu vymastíme, vysypeme strouhankou, směs do ní vložíme a pečeme půl hodiny v předehřáté troubě.

4

Nákyp podáváme se saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept