Recept

Debrecínské vepřové kotlety

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12919

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Klobása debrecínská
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Paprikové lusky čerstvé
3 ks Rajčata
50 g Slanina vepřová
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 722kJ
3% Sacharidy 11 g
38% Tuky 28 g
18% Sodík 358 mg
54% Bílkoviny 30 g

Debrecínské vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Omyté, naklepané a osolené kotlety opečeme na sádle a přendáme je na nahřátý talíř.

2

Na stejném sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupaná, nakrájená rajčata. Osolíme, přidáme mletou papriku, vložíme kotlety a dusíme doměkka.

3

Zvlášť osmahneme nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k ostatnímu.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami, noky nebo tarhoňou.Podáváme s vařenými bramborami, noky nebo tarhoňou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept