Recept

Vepřové kotlety podle uzenářky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12920
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej stolní
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
1,5 dl Víno bílé
0,3 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 005kJ
11% Sacharidy 41 g
31% Tuky 24 g
127% Sodík 3 g
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové kotlety podle uzenářky postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova. Zalijeme po částech vínem a vývarem, osolíme, přidáme zrnka pepře a 30 minut dusíme.

2

Omyté kotlety naklepeme, osolíme a zprudka opečeme na oleji po obou stranách. Mírně je podlijeme a dusíme v připravené omáčce doměkka. Potom je přendáme na nahřátou mísu.

3

Omáčku procedíme, přidáme do ní nakrájené okurky, hořčici a nalijeme ji na maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept