Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12925

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
6 ks Hřebíček
150 g Kokos - mletý (Kopra)
0,5 kávová lžička Koriandr mletý
500 ml Mléko acidofilní
3 kávová lžička Mák - semena
8 polévková lžíce Olej stolní
3 ks Paprikové lusky čerstvé
600 g Skopová plec
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 812 kcal
Kilojoule 3 398kJ
7% Sacharidy 25 g
90% Tuky 68 g
10% Sodík 201 mg
44% Bílkoviny 25 g

Skopová plec po indicku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a podlijeme kyselým mlékem. Oloupanou cibuli, česnek a očištěné papriky jemně nasekáme. Koření a mák roztlučeme v hmoždíři.

2

Maso vyjmeme z mléka, osolíme a opečeme ze všech stran na oleji.

3

Zeleninu, mák, koření a kokos smícháme, polijeme mlékem, přilijeme k měkkému masu a dusíme asi 30 minut.

4

Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept