Recept

Džuveč ze skopového masa s bramborami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12927

Ingredience

1 kg Brambory
2 ks Cibule
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Skopová plec
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 597kJ
11% Sacharidy 39 g
54% Tuky 41 g
13% Sodík 262 mg
45% Bílkoviny 25 g

Džuveč ze skopového masa s bramborami postup přípravy receptu:

1

Na polovině dávky sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, nadrobno nakrájené maso, zbytek sádla, osolíme a okořeníme pepřem a paprikou. Maso opečeme dočervena, mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka.

2

Potom přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, osolíme, zamícháme a dáme zapéci do trouby.

3

Před koncem pečení pokrm zalijeme osolenou kyselou smetanou smíchanou s vejci a dopečeme dočervena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept