Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12938

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Kachna mražená
0,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,355 kcal
Kilojoule 5 668kJ
7% Sacharidy 24 g
163% Tuky 122 g
8% Sodík 150 mg
81% Bílkoviny 45 g

Zadělávaná kachna postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kachnu naporcujeme, osolíme, mírně podlijeme vodou a upečeme na sádle za stálého podlévání.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci sádla, zasypeme moukou, osmahneme a zalijeme 250 ml vody. Přidáme rajčatový protlak, nasekaný česnek, pepř, bobkový list, sůl, povaříme a procedíme na maso. Dusíme, až maso změkne. Pokrm podle chuti okyselíme a osladíme.

Poznámka

Podáváme s knedlíky nebo s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept