Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12950

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Máta
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
100 g Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
750 g Tykev
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 094kJ
2% Sacharidy 8 g
34% Tuky 25 g
10% Sodík 198 mg
4% Bílkoviny 2 g

Tykev po sicilsku postup přípravy receptu:

1

Oloupanou tykev nakrájíme na plátky a bez pomoučení je osmažíme na oleji.

2

Olej slijeme, tykve pokapeme trochou octa, osolíme, posypeme špetkou cukru a nasekanou mátou. Chvíli je pod pokličkou podusíme a nakonec přidáme utřený česnek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept