Jednoduchý recept

Bezmasý džuveč

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12957
Kategorie: Zelenina

Ingredience

400 g Brambory
150 g Celer bulvový
1 ks Cibule
130 g Hrášek
0,5 ks Květák
80 g Mrkev kořen
125 ml Olej stolní
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 šálek Petržel kořen
5 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 263kJ
13% Sacharidy 47 g
48% Tuky 36 g
44% Sodík 881 mg
22% Bílkoviny 12 g

Bezmasý džuveč postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na oleji. Přidáme očištěné papriky nakrájené na proužky, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, mrkev, květák, petržel a celer, vše nadrobno nakrájené, a kostičky brambor. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme do roviny vývarem.

2

Pokrm dusíme pod pokličkou v troubě bez míchání, jen kastrolem potřásáme.

Poznámka

Povrch po upečení posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s pšeničným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept