Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12959
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 špetka Bazalka
150 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Petržel - nať
0,1 l Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Parmezán
200 g Tvaroh tučný
2 ks Vejce slepičí
0,1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 057kJ
4% Sacharidy 15 g
19% Tuky 14 g
17% Sodík 339 mg
28% Bílkoviny 16 g

Tvarohové kroketky postup přípravy receptu:

1

Z tvarohu, sýru, osolené mouky, vajec, bazalky a petrželky vypracujeme těsto. Na vále poprášeném moukou z těsta vytvarujeme váleček, rozdělíme jej na 12 dílů a upravíme do tvaru kroket.

2

Na rozpáleném másle kroketky osmažíme po obou stranách.

3

Usmažené krokety polijeme vodou zředěným rajčatovým protlakem.

Poznámka

Podáváme k bifteku nebo rostbífu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept