Recept

Krůtí plátky s petrželkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1296

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Krůtí prsa
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
1 ks Polévkové kostky Vitana
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 119kJ
1% Sacharidy 5 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 207 mg
102% Bílkoviny 57 g

Krůtí plátky s petrželkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nakrájené maso na plátky osolíme, opepříme a opečeme z obou stran dozlatova.

2

Maso dáme do misky a udržujeme v teple.

3

Na oleji osmahneme cibuli, zaprášíme hladkou moukou a uděláme jíšku.

4

Přilijeme studenou vodu a přivedeme k varu.

5

Přidáme kostku bujonu a bílý pepř.

6

Přidáme nasekanou petrželku, rozmixujeme a zalijeme smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept