Zdravý recept

Fazole a hrách s dušeným zelím

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12963

Ingredience

150 g Fazole bílé
150 g Hrách loupaný
0,1 l Kečup
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
17% Sacharidy 61 g
1% Tuky 1 g
6% Sodík 124 mg
35% Bílkoviny 20 g

Fazole a hrách s dušeným zelím postup přípravy receptu:

1

Fazole a hrách předem namočíme a v téže vodě uvaříme doměkka.

2

Mezitím podusíme zelí v trošce vody.

3

Uvařené luštěniny smícháme s podušeným kysaným zelím, osolíme a přidáme kečup.

4

Pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou a koprem (nebo cibulovou natí).

Poznámka

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept