Recept

Fazole s dušenou červenou řepou

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12965
Kategorie: Zelenina

Ingredience

500 ml Bešamel
300 g Červená řepa
1 ks Cibule
200 g Fazole vařené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
75 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 393kJ
9% Sacharidy 34 g
23% Tuky 18 g
30% Sodík 603 mg
20% Bílkoviny 11 g

Fazole s dušenou červenou řepou postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu očistíme, nakrájíme na kostky, vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo, osolíme a přilijeme trochu vody. Pod pokličkou dusíme doměkka.

2

Do měkké řepy přilijeme trochu octa a rozmícháme. Přidáme uvařené fazole a přilijeme bešamel s jemně nakrájenou cibulí. Vše krátce povaříme.

3

Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept